Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Destaquem 1

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:Festa de la Verema de l'Espluga de Francolí 2016

La 46a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà arribarà a l'Espluga de Francolí els propers dies 26, 27 i 28 d'agost de 2016.

La festa, en els darrers anys, ha anat incorporant novetats que s'estan consolidant gràcies a l'acceptació per part del públic.

Divendres 26 d’agost

A les 7 de la tarda

Al Museu de la Vida Rural, tast de vins de més de deu anys de la DO Conca de Barberà, un tast professional dirigit per Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya del 2016. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museudelavidarural.cat o bé al 977 870 576

A 2/4 de 10 de la nit

A l’Art Restaurant, 3r Brinda’m Baccus. La unió del vi, la gastronomia i la festa sota el poder del déu Baccus a l’antiga Roma donen nom a aquesta fusió dels sentits que et permetrà maridar, durant el sopar, una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes d’alta cuina. Endinsa’t en un art d'infinites i sorprenents possibilitats i apassiona’t pel món de les relacions entre el menjar i el vi. Preu: 20 euros. Places limitades. Inscripcions a http://www.esplugadefrancoli.cat/brindambaccus.php

Dissabte 27 d’agost

A les 7 de la tarda

A la plaça Montserrat Canals, inauguració de la 46a Festa de la Verema 2016 a càrrec del Sr. Salvador Puig, director general de l’INCAVI i de les autoritats. Tot seguit, piada i obtenció del primer most de la collita 2016.

De les 7 de la tarda a les 12 de la nit

 
Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

A les 7 de la tarda

Al Museu de la Vida Rural, tast de vins SUB-25, un tast de vins per a joves de 18 a 25 anys. Preu: 5 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museudelavidarural.cat o bé al 977 870 576

A les 9 del vespre

En directe des del recinte firal, actuació del cantautor Jordi Ninus, que ens presentarà, en format acústic, i acompanyat per Jimmy Vidal,  els temes del seu darrer treball París.

Tot seguit


A la Rotonda de Lluís Carulla, correfoc infantil a càrrec dels Diables Kids de l’Espluga de Francolí.

A 2/4 de 12 de la nit


En directe des del recinte firal, actuació musical a càrrec del grup Agartha, que ens oferirà una selecció de músiques mediterrànies englobant diferents disciplines. Una música càlida, íntima i força que caracteritza els seus temes originals.

El programa d'actes d'aquesta edició és:

Diumenge 28 d’agost

Durant el matí

12a Trobada i Intercanvi de Plaques de Cava a la Plaça Montserrat Canals.

A les 9 del matí


1a Marxa a peu entre vinyes, amb dos recorreguts diferents, un de 12 km i un de 5 km, i dos tasts de vins durant la ruta amb most pels més petits. Preu: 5 euros. Més informació i inscripcions a info@dracactiu.com i al 629 213 263

De les 11.30 del matí a les 3 de la tarda

Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

A 2/4 d’1 del migdia 


En directe des del recinte firal, concert-vermut a càrrec del trio de música tradicional Guillem Anguera, presentant un repertori de temes propis amb alguna peça tradicional catalana, així com d’altres cultures.

De les 6 de la tarda a les 10 de la nit


Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

A 2/4 de 9 del vespre

En directe des del recinte firal, actuació del grup espluguí Anatòlia, un grup de música d'arrel folk i so acústic, que fa cançons que parlen d'allò nostre i proper. Música autènticament de kilòmetre 0.

A les 10 de la nit


Cloenda de la 46a Festa de la Verema 2016.