Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Destaquem 1

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:Sant Joan 2016

Amb l'arribada de l'estiu, arriba també la revetlla de Sant Joan. Aquest any el actes començaran el dia 23 de juny a les 17.30h a la Plaça Montserrat canals, on hi haurà un inflable i berenar popular. A continuació, a les 18.30h, a la Font Baixa, arribarà la Flama del Canigó a càrrec del Club Atlètic Espluguí, i que serà duta en cercavila fins a la Plaça Montserrat Canals, acompanyada pels diferents grups de cultura popular i els representants dels municipis que vindran a l’Espluga a recollir la Flama del Canigó.

A les 19h, el Joan més vell de l’Espluga encendrà el peveter i es procedirà a fer els parlaments i repartiment de la Flama. A les 20h tindrà inici el correfoc infantil, que recorrerà els següents carrers: Pl. Montserrat Canals, C. Sant Miquel, C. Sortetes, C. Lluís Carulla i Pl. Montserrat Canals.

A les 21h tindrà lloc el ja tradicional Sopar Popular als Jardins del Francolins, seguit, a les 22.30h del correfoc adult, que recorrerà la Pl. Montserrat Canals, l'Av. Catalunya, el C. Sant Miquel, el C. Parres, el C. Castell, el C. Penitents, el C. Capuig, el C. Portal, el C. del Vent, el C. St. Miquel, l'Av. Catalunya i la Pl. Montserrat Canals. Ja un cop finalitzat el correfoc, a les 23.30h tindrà lloc l'espectacle i castell de focs, seguit de l'encesa de la foguera i la lectura del manifest. Per acabar la nit, s'eamenitzarà la festa amb CATROCK i Dj Molina.