Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Destaquem 1

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:Torna la campanya L’Espluga somriu a la primavera

Després de l'èxit de les anteriors edicions de la campanya L'Espluga somriu a la primavera, duta a terme per l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, aquest mes de maig torna de nou la iniciativa per tal de promoure que els carrers s’omplin de colors i els balcons, patis i finestres s’engalanin, i amb la finalitat d’animar als espluguins i espluguines a col·locar plantes i flors als exteriors dels habitatges.

Del 17 de maig al 03 de juny, els veïns i veïnes podran passar per l’ajuntament en horari d’oficina per tal de recollir un val per un import de 3 euros i mig que podran bescanviar per plantes d’exterior, a raó d’un val per cada habitatge de la població. La campanya queda limitada a l’entrega de 400 vals.

Aquests vals podran ser bescanviats a qualsevol dels tres establiments de floristeria de l’Espluga de Francolí (Floristeria Civiflor, Floristeria Espai Natural, i Jardineria Vidal), que del 17 de maig al 17 de juny aplicaran als clients aquest descompte en les seves compres de plantes d’exterior, quantitat que posteriorment serà bonificada pel consistori als comerciants. La campanya “L’Espluga somriu a la primavera” vol contribuir a embellir les façanes i el paisatge urbà amb la implicació directa de la ciutadania.

Establiments participants a la campanya:

Floristeria Civiflor - Carrer Lluís Carulla, 50 - 977 870 253
Floristeria Espai Natural - Carrer Noguera, 19 - 977 870 720
Jardineria Vidal - Partida La Sinoga - 977 871 312