Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Destaquem 2

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:L’Espluga de Francolí estrena la nova marca turística

L'Espluga de Francolí va presentar aquest dimarts la nova marca turística del municipi. Aquesta marca neix fruit del pla local de desenvolupament turístic que ha desenvolupat el municipi, i pretén ser una aposta estratègica de comunicació per consolidar l'Espluga de Francolí com a destinació turística.

Aquesta marca anirà, a partir d'ara, associada a tot el material de promoció turística de les diferents experiències i productes de la destinació. El regidor de turisme, Jordi Torre, també feia èmfasi en que: “els tres conceptes que millor engloben el turisme a l'Espluga són Cultura, Història i Natura, conceptes que aglutinen perfectament els molts aspectes interessants, els molts racons, i les moltes tradicions que té el municipi”.

El dissenyador de la marca, Isaac Ballesté, ha volgut resumir de forma visual els principals elements turístics de l'Espluga, i per això la imatge conforma una espècies de flor de quatre pètals, on a cada pètal s’hi simbolitzen la punta de la llança prehistòrica de la Cova de la Font Major, en referència a la història del municipi, la porta oberta de l’Església Vella, en simbologia a tot el patrimoni cultural i museístic de l’Espluga, una fulla en representació de tot l’entorn natural, i per últim un punter en representació a que plasmem la imatge d’un lloc concret i no d’una zona o regió. A més a més l’encaix global en forma de flor, també ens deixa veure la vessant rural de la destinació turística de l’Espluga de Francolí.

La marca, per la seva banda, va acompanyada d’una tipografia de lletra arrodonida, que descriuen les paraules de “l’Espluga de Francolí”, i tota la imatge juga amb una gamma de colors verds mediterranis, atent la geografia del municipi i que el color institucional espluguí és el verd.