Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Pàgina Inici
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE:notícies: • L’Ajuntament de l’Espluga reobre l’atenció al públic presencial a les oficines i diversos serveis municipalsL’Ajuntament de l’Espluga reobre l’atenció al públic presencial a les oficines i diversos serveis municipals,

  S’obre a partir del dia 1 la Llar d’Infants Municipal, es trasllada el mercat setmanal a la Pl. Montserrat Canals i es recupera l’emissió i gravació de programes en directe des dels estudis de l’Espluga FM Ràdio 

   

  A partir del dia 3 de juny es recuperarà l’atenció presencial a la Casa de la Vila i a partir del 8 de juny es reobrirà l’atenció presencial a l’Oficina de Turisme de l’Espluga  L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí reobrirà diversos serveis i equipaments municipals en les properes setmanes, seguint les indicacions de desescalada i flexibilització de les mesures de confinament. L’atenció presencial a les oficines de l’Ajuntament es reprendrà a partir de dimecres 3 de juny en l’horari habitual (de 8h a 14h de dilluns a divendres i també de 17h a 20h els dilluns) però només s’habilitarà un únic punt presencial a la recepció de la Casa de la Vila.


  Es recomana prioritzar l’atenció telemàtica o telefònica per fer tràmits i consultes a les oficines, es recorda que els telèfons de contacte són el 977 870 227 i el 977 870 005 i el correu; espluga@esplugadefrancoli.cat. Des del mes de març no hi ha hagut atenció presencial a l’Ajuntament de l’Espluga però s’han seguit tramitant totes les peticions per via telemàtica.


 • Els Diables de l’Espluga i l’Ajuntament treballen en un format de Revetlla de Sant Joan adaptada a la situació actual i sense actes oberts al públicEls Diables de l’Espluga i l’Ajuntament treballen en un format de Revetlla de Sant Joan adaptada a la situació actual i sense actes oberts al públic,  La proposta ha estat consensuada amb els Diables de l’Espluga, que també aplacen la celebració del seu 30è aniversari, i les entitats de cultura popular i esportives del municipi


  L’Espluga de Francolí mantindrà la tradició de celebrar la Revetlla de Sant Joan però enguany adaptant-se a la situació actual derivada de la crisi sanitària. El grup de Diables de l’Espluga, la regidoria de cultura i festes de l’Ajuntament i les entitats de cultura popular i esportives del municipi, que participen activament dels actes de la revetlla, han consensuat una nova proposta per poder celebrar la Revetlla de Sant Joan 2020.

   


 • Ban sobre l'obligació de neteja de solarsBan sobre l'obligació de neteja de solars,


  BAN

  Pel Sr. Josep M. Vidal Minguella, alcalde de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

  ES FA SABER

  Que en aquesta estació primaveral, amb l'arribada de la calor i el bon temps augmenta la proliferació de vegetació a tots els solars i terrenys que hi ha a la zona urbana i urbanitzable del nostre poble.

  Aquesta vegetació comporta, d'una part l'augment d'insectes molestos així com rosegadors, i per l'altra un cop seca, el perill d'incendi, incrementat aquest pel costum mediterrani de l'ús dels petards, moltes vegades utilitzats per infants sense la preceptiva vigilància de les seus pares o tutors.

  La legislació actual i en concret l'establert al article 197 del Decret Legislatiu 1/2010 de 3 d’agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, determina que els propietaris dels terrenys i edificacions hauran de mantenir-los en les degudes condicions d'higiene, salubritat i mediambient, i han de complir els deures d'ús, conservació i rehabilitació, establertes en la llei, l'incompliment d'aquesta obligació habilita a l'administració per l'execució subsidiària a càrrec de la persona obligada així com la imposició de multes coercitives.

  Per tot això S'ORDENA als propietaris dels referits solars i terrenys, que procedeixin abans del divendres 12 de juny de 2020, a la neteja d'aquests, de forma que quedin i es mantinguin en les degudes condicions d'higiene i salubritat.

   

  L’Espluga de Francolí, 25 de maig de 2020


 • Publicació del plec de clàusules licitació per a la concessió del bar de la piscina de l'Espluga de FrancolíPublicació del plec de clàusules licitació per a la concessió del bar de la piscina de l'Espluga de Francolí,
  La disposició addicional tercera del Real decret 463/2020, de 14 de març, mitjançant el qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19 suspèn els procediments de contractació pública, i per tant la licitació prevista per la concessió del bar de la piscina de l'Espluga no es pot publicar en tant no perdi la vigència l’esmentat decret o les seves pròrrogues.
  Tot i això, des de l'Ajuntament de l'Espluga es creu convenient publicar el plec de clàusules d'aquesta licitació, que va ser aprovat per la Junta de Govern de data 16 de març de 2020, perquè qui pugui estar interessat prepari de la documentació necessària i en el moment de la publicació oficial de la licitació la pugui presentar.
  Enllaç plec de clàusules: http://ves.cat/eug4

 • La Biblioteca de l’Espluga reobrirà el servei de préstec i retorn de llibres a partir del 25 de maig, amb cita prèvia i amb horaris i serveis adaptatsLa Biblioteca de l’Espluga reobrirà el servei de préstec i retorn de llibres a partir del 25 de maig, amb cita prèvia i amb horaris i serveis adaptats,


  L’Ajuntament de l’Espluga ha adoptat les mesures de prevenció i recomanacions tècniques per reobrir els serveis essencials de la Biblioteca, adequant-ne els espais per garantir la seguretat de les persones usuàries i la protecció de les treballadores municipals.


  La Biblioteca de l’Espluga activarà el servei de préstec i retorn de llibres a partir del 25 de maig, amb les mesures de prevenció adequades per garantir la seguretat de les persones usuàries i la protecció de les treballadores municipals. Aquesta és una decisió consensuada amb la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el servei de Biblioteques Públiques de Catalunya, la Central de Biblioteques de Tarragona, i la coordinació de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.


noticies

Webs d'interès