Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Andrea Motis & Joan ...

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE: 

14/06/2017

[Tornar]

Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, Animal, Lo Pau de Ponts i Judit Neddermann seran alguns dels plats forts de la Festa Major de l'Espluga de Francolí d'aquest 2017

La Festa Major de l'Espluga de Francolí ja escalfa motors. De les actuacions musicals que es portaran a terme del 27 al 31 de juliol de 2017 en destaca el concert d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, que presentaran el seu darrer treball, Emotional Dance.

Andrea Motis és ja un dels talents més aclaparadors no únicament de casa nostra, sinó també del jazz de més enllà. Després d’obrir l'any passat uns quants concerts de la gira nord-americana de comiat de Buenavista Social Club, la cantant, trompetista i saxofonista de Sant Andreu i el seu quartet ens presenten Emotional Dance, el primer treball que ha gravat mai un artista català per la discogràfica Impulse, i que conté peces cantades en català, anglès i portuguès.

L’actuació tindrà lloc el divendres a la nit a la Plaça de l’Església seguida de sessió de ball amb el duet Shákata, però el mateix divendres a la nit, a la Plaça Montserrat Canals els més joves gaudiran d’allò més amb les versions més bandarres del panorama musical de la mà de Hey! Pachucos. Al migdia ja haurà estat el torn de Lo Pau de Ponts, el jove cantautor i youtuber que té el seu referent a l'hora de crear cançons en La Trinca i, que sovint versiona temes satírics amb els èxits del moment, relacionant-los amb el món de la política, els esports o la televisió, i que serà l’encarregat d’amenitzar, aquest any, el concert-vermut al Jardí dels Francolins.

Dissabte arriba el torn dels Animal a la Plaça de l'Església, presentant el seu disc Més enllà de les paraules amb la gira #ferlanimal. Animal és una banda que combina pop, reggae i soul desinhibit, una banda on el missatge és clarament la part intimista, però hi posant-hi la canya d’una banda. Animal és això: sentiments però també l’instint de ser canyero.
 
Acompanyaran als Animal el grup de versions Dalton Bang i fi de festa amb DJ Molina.

També dissabte a la nit, a la Plaça Montserrat Canals, hi haurà l'actuació de l'Orquestra Selvatana, i diumenge a la nit a la Plaça de l'Església, actuació de l'Orquestra Atalaia, que oferirà dos estils musicals per donar cabuda a totes les edats.

Per últim, el dilluns 31 de juliol a la tarda, al Jardí dels Francolins hi haurà l'actuació de Judit Neddermann, l’artista premiada amb l’Enderrok 2017 a la millor cançó d’autor, que sorprendrà al al públic amb la presentació del seu disc Un Segon i amb un gran directe.