Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies L’Espluga organitz...

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE: 

19/03/2018

[Tornar]

L’Espluga organitza el 3r Cicle de conferències esportives

Per tercer any consecutiu, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha organitzat un nou cicle de conferències de temàtica esportiva per tal d’apropar, aprofundir i compartir experiències i coneixements vinculats amb el món esportiu.

Aquest cop, el cicle tractarà sobre alternatives naturals per a l'esportista. Un cicle que pretén conscienciar l’esportista de l’abús de sucres i cereals refinats, greixos saturats, menjars processats, alts en sal, amb alt contingut en additius, conservants, colorants, etc. Un context que condueix a que la salut de l'esportista es ressenti i, també, i en última instància, el seu rendiment.

L’objectiu de les dues conferències és aprendre a preparar begudes i barretes energètiques destinades a esportistes i gent activa que vulguin alimentar-se i conèixer opcions naturals i més saludables per nodrir el seu cos. Aquest cop les dues conferències les impartirà Elena Vidal, coach en nutrició integrativa.

La primera tindrà lloc el dissabte 24 de març sota el títol ‘Hidratació en l'esportista. Begudes energètiques’. En aquesta primera es tractarà com preparar begudes isotòniques alcalines amb algues, batuts energètics, batuts alcalins; i batuts immunonutritius, antiinflamatoris i energètics.

La segona, que tindrà lloc dissabte 14 d'abril, tractarà sobre les barretes bioenergètiques. La conferència anirà destinada a aprendre com preparar barretes energètiques, barretes proteiques, barretes remineralitzants; i barretes per pujar les defenses i cuidar els intestins. Ambdues conferències seran a l’Auditori Carulla Font, a les 19h i de caràcter gratuït.

Aquest tercer cicle pretén seguir amb l’objectiu inicial de la regidoria d’esports per tal que el cicle tingui continuïtat al llarg dels anys i permeti apropar experiències i continguts esportius a la població en general, i per això cada cicle tracta temàtiques totalment diferents i variades amb la intenció que puguin ser d’elevat interès per tothom.

El primer cicle va constar de dues conferències, una sobre ‘Com sobreviure en un món malalt’ a càrrec de Pau Tarrats, llicenciat en CAFE i especialista en PNI clínica, i l’altra sobre ‘Córrer ràpid sense tenir pressa’ a càrrec de Xavi Garcia, entrenador nacional d’atletisme. El segon cicle va comptar amb una xerrada que ens introduïa al món del ioga sota el títol ‘Ioga: esport o filosofia?’, impartida per Adrià Cabestany i la segona, impartida per David Ferrer, alpinista aficionat, tractava sobre ‘La gestió d’èxits i fracassos’.