Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Finalitza el 3r Cicl...

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE: 

23/04/2018

[Tornar]

Finalitza el 3r Cicle de conferències esportives a l’Espluga de Francolí

El passat dissabte 14 d’abril es donava per finalitzat el cicle de conferències esportives que, per tercer cop, s’organitzava a l’Espluga de Francolí.

En aquest tercer cicle hi ha format part Elena Vidal, coach nutricional, qui, el dissabte 24 de març, va oferir la conferència ‘Hidratació en l'esportista. Begudes energètiques’ en la qual va tractar com preparar begudes isotòniques alcalines amb algues, batuts energètics, batuts alcalins; i batuts immunonutritius, antiinflamatoris i energètics. El dissabte 14 d'abril, tenia lloc la conferència ‘Barretes bioenergètiques’ que anava destinada a aprendre com preparar barretes energètiques, barretes proteiques, barretes remineralitzants; i barretes per pujar les defenses i cuidar els intestins.

La regidora d’esports Erika Soriano es mostra satifesta amb l’acceptació que ha tingut aquest cicle i espera que la proposta tingui continuïtat al llarg dels anys per tal d’apropar experiències i continguts esportius a la població en general, d’aquesta manera cada cicle tracta temàtiques totalment diferents i variades amb la intenció que puguin ser de l’agrat de tothom.

El primer cicle va constar de dues conferències, una sobre ‘com sobreviure en un món malalt’ a càrrec de Pau Tarrats, llicenciat en CAFE i especialista en PNI clínica,  i l’altra sobre ‘córrer ràpid sense tenir pressa’ a càrrec de Xavi Garcia, entrenador nacional d’atletisme. El segon cicle va comptar amb una xerrada que ens introduïa al món del ioga sota el títol ‘ioga: esport o filosofia?’ la qual va impartir Adrià Cabestany i la segona que la impartia David Ferrer, alpinista aficionat, que tractava sobre ‘La gestió d’èxits i fracassos’.