Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies La primera activitat...

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

La primera activitat del Faistiu 2019, la Pastanaga Espluguina

El període d’inscripció finalitza el dilluns, 1 de juliol i l’inici del joc serà el 8 de juliol a les 12.00 h, amb el toc del campanar del poble.

La Setmana de la Joventut de l’Espluga de Francolí, que enguany tindrà lloc una setmana abans del que és habitual, està escalfant motors i ben aviat tindrem entre nosaltres un programa d’activitats escollides pel jovent i adreçades al jovent. 

Una de les activitats que comença el primer dia del Faistiu és la Pastanaga Espluguina, una proposta que ja es va dur a terme l’any passat i que va tenir molt bona acollida.

Es tracta d’un joc de rol que consisteix en eliminar als adversaris tocant-los l’esquena suaument amb una pastanaga. Tots els participants són víctimes i assassins, per tant, cada jugador té com a objectiu eliminar una víctima del joc i, al mateix temps, cada un d’ells és víctima d’un altre jugador.

L’inici del joc serà el 8 de juliol a les 12.00 h, amb el toc del campanar del poble. El joc finalitzarà quan només quedi un supervivent o el 25 de juliol a les 12.00 h. Hi haurà tres premis: el primer premi serà per a la última persona supervivent, el segon per la persona que hagi eliminat més jugadors i el tercer per a la millor esquela. Els premis consistiran en un val de 50€, un de 25€ i un de 15€ per gastar en comerços de l’Espluga de Francolí.

El període d’inscripció finalitza el dilluns, 1 de juliol i per poder-hi jugar cal viure a l’Espluga de Francolí, almenys durant el mes de juliol. També cal acceptar i respectar les normes i les bases del joc. L’edat mínima per participar és 16 anys (nascuts l’any 2003). A banda, els menors de 18 anys hauran d’aportar una autorització del pare, mare o tutor/a legal que podran sol·licitar a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí o al Whatsapp de l’organització 606 303 917.

 

Consulta les bases aquí: https://ja.cat/vj1Z6

Inscripcions aquí: https://ja.cat/zZtlC

Descarrega’t aquí l’autorització del pare, mare o tutor/a legal: https://ja.cat/cNs0E