Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Assumpta Farran i Po...

SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

Assumpta Farran i Poca serà la pregonera de la Festa Major 2019 de l'Espluga de Francolí

Assumpta Farran i Poca serà l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major de l’Espluga 2019, que tindrà lloc a la Plaça d’en Canós dijous 25 de juliol a les 7 de la tarda. Farran té una trajectòria destacada en l’impuls de les energies renovables i la qualitat ambiental. Durant 8 anys ha estat Directora General de Qualitat Ambiental i de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya.
 
En relació a la formació acadèmica Farran és llicenciada en ciències físiques per la universitat de Barcelona, també ha cursat el grau de Química atmosfèrica per la UNED i el postgrau en dinàmica de contaminants atmosfèrics per la UPC, a més del màster en Medi Ambient i Energia. També té formació en lideratge i innovació a les administracions per IESE  i en col·laboració públic-privada per ESADE.

La seva carrera professional està molt vinculada en l’àmbit de l’energia i el medi ambient. En els darrers 8 anys he estat directora general de Qualitat Ambiental i de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat. Actualment és membre del patronat de la Fundación Energías Renovables i membre del Consell Acadèmic de AEDIVE (Asociación empresarial para el desarrollo e impulso del vehículo eléctrico).

Assumpta Farran es considera espluguina de fora vila, ja que és nascuda a Barcelona però amb pare, mare i padrins de l’Espluga. Cada estiu passa una temporada a l’Espluga i assegura que des del carrer Sant Antoni s’han pensat les principals idees i estructura del Pacte Nacional per la Transició Energètica de Catalunya, del Pla d’actuació per la millora de la qualitat de l’aire a la Conurbació de Barcelona o del pla PIRVEC per implementar infraestructura de recàrrega per al vehicle elèctric.