Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Porta a Porta
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

Porta a Porta

 

Recollida porta a porta de dilluns


Caldrà treure a la porta de cada casa de 20h a 22h el cubell mixt (el de la tapa taronja) amb envasos. I en el cas dels establiments comercials avui dilluns es fa recollida d'orgànica i també d'envasos. 

Es recorda que el vidre es podrà seguir llençant als contenidors habituals. 
Es recorda que el tèxtil sanitari es pot treure cada dia de servei dins una bossa marcada amb l'adhesiu groc.

Recordin que els envasos són:

-    Ampolles i garrafes de plàstic, llaunes, brics, aerosols, taps, iogurts de plàstic, bosses de plàstic, capses de plàstic, xarxes de fruita, safates de porexpan, envasos de dentífrics, embolcalls de film i plata, capses de puros, capses de fusta, envasos de desodorant tipus roll-on, etc.

-    No es poden abocar la resta de residus que no són envasos encara que siguin de materials reciclables com les galledes de plàstic, les canonades i mànegues de plàstic, etc., en aquests casos shan de portar a la deixalleria o punt verd. La resta de residus que siguin barreja de materials i no es puguin reciclar shan de llençar al rebuig com és el cas del pal de fregar, raspall de dents, maquinetadafaitar, bolígrafs, etc.


Recollida porta a porta de dimarts

Es recorda que els dimarts caldrà treure a la porta de cada casa de 20h a 22h el cubell mixt (el de la tapa taronja) amb paper i cartró i el cubell marró amb orgànic. I en el cas dels establiments comercials avui també es fa recollida d’orgànica i paper.


Es recorda que el vidre es podrà seguir llençant als contenidors habituals. 
Es recorda que el tèxtil sanitari (bolquers, compreses) i la sorra de gats es pot treure cada dia de servei dins una bossa marcada amb l'adhesiu groc.


Recordin que les restes orgàniques són:

- Restes de menjar, marro de cafè, pinyols, gespa, bossetes dinfusions, flors, llumins de fusta, taps de suro, filtres de cafè, closques, excrements d'animals, pals petits de fusta, etc.

 

Recordin que la recollida de paper i cartró inclou:

-    Diaris, etiquetes de paper, capses de cartró, bosses de paper o cartró, sobres, revistes i fulls de paper.


Recollida porta a porta de dimecres

Es recorda que els dimecres no hi ha servei de recollida porta a porta per als domicilis. En el cas dels establiments es recull la fracció orgànica.

Els recordem que els contenidors de vidre segueixen operatius i que hi poden dipositar residus com pots de vidre, ampolles de vidre i envasos de vidre (de iogurt, per exemple).

 

No es poden abocar al contenidor de vidre els residus que són de vidre però no són envasos com una copa, un got o una finestra. En aquests casos shan de portar a la deixalleria o punt verd perquè es pugui reciclar el material.


Recollida porta a porta de dijous

Es recorda que els dijous caldrà treure a la porta de cada casa de 20h a 22h el cubell mixt (el de la tapa taronja) amb envasos i el cubell marró amb orgànic. I en el cas dels establiments comercials avui també es fa recollida d’orgànica i envasos.


Es recorda que el vidre es podrà seguir llençant als contenidors habituals. 
Es recorda que el tèxtil sanitari (bolquers, compreses) i la sorra de gats es pot treure cada dia de servei dins una bossa marcada amb l'adhesiu groc

Recollida porta a porta de divendres


Es recorda que els divendres no hi ha servei de recollida porta a porta per als domicilis. En el cas dels establiments es recull la fracció orgànica. 


Es recorda que avui dissabte no hi ha servei de recollida porta a porta per als domicilis. En el cas dels establiments es recull la fracció orgànica. 


Recollida porta a porta de dissabte

Es recorda que els dissabtes no hi ha servei de recollida porta a porta per als domicilis. En el cas dels establiments es recull la fracció orgànica.

Recollida porta a porta de diumenge


Es recorda que els diumenges caldrà treure a la porta de cada casa de 20h a 22h el cubell mixt (el de la tapa taronja) amb la resta i el cubell marró amb orgànic. I en el cas dels establiments comercials avui també es fa recollida d’orgànica i resta.


Es recorda que el vidre es podrà seguir llençant als contenidors habituals. 
Es recorda que el tèxtil sanitari (bolquers, compreses) i la sorra de gats es pot treure cada dia de servei dins una bossa marcada amb l'adhesiu groc


Recordin que la fracció orgànica és:

- Restes de menjar, marro de cafè, pinyols, gespa, bossetes dinfusions, flors, llumins de fusta, taps de suro, filtres de cafè, closques, excrements danimals, pals petits de fusta, etc.


Recordin que a la fracció de resta o rebuig només hi va allò que no es pot reciclar (un fregall, una fregona, un rotulador, una tirita, les fulles d’afeitar, etc)