Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Les Entitats de l’...
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

Les Entitats de l’Espluga de Francolí es proposen recollir 2.020kg d’aliments i productes de neteja per Càritas Espluga


La recollida es farà del 14 al 19 de desembre al Pati de l’Antic Hospital


Les Entitats de l’Espluga de Francolí s’han organitzat per fer un repte solidari que consisteix en recollir 2.020kg d’aliments i productes de neteja per Càritas de l’Espluga de Francolí. El repte s’iniciarà el 14 de desembre a les 9h del matí i finalitzarà dissabte 19 de desembre a les 13h del migdia.

Sota el lema; “Aquest Nadal, regala solidaritat” tots els espluguins i espluguines podran anar de 9 a 13h del migdia o de 17 a 20h del vespre al Pati de l’Antic Hospital per fer les donacions de menjar i/o productes de neteja. Al pati, seran les mateixes entitats que gestionaran la rebuda, classificació i ordenació d’aquests aliments.

Aquesta, és una iniciativa que va sorgir al Consell Sectorial d’Entitats de l’Espluga del passat novembre. Totes les entitats de l’Espluga animen i encoratgen a tots els espluguins i espluguines a participar d’aquest repte per tal d’aconseguir més de 2.020 kg de menjar o productes de neteja. Aquesta iniciativa té com a objectiu final ajudar als ciutadans/es de l’Espluga que més ho necessiten i sobretot tenint en compte la situació actual derivada de la pandèmia de la Covid-19.