Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies L’Ajuntament de l...
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí estrena un cicle d’activitats esportives per a totes les edats amb l’objectiu de fomentar l’esport


Es faran un total de 8 activitats des del 21 de febrer fins al 23 de maig


La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí juntament amb l’empresa espluguina Drac Actiu organitzen per primera vegada un cicle d’activitats esportives per fomentar la pràctica d’esport i hàbits saludables per a totes les franges d’edat de població. Es desenvoluparan un total de 8 activitats que es faran entre els mesos de febrer i maig i es proposen per segments de públic segons edats i modalitats, hi ha propostes familiars, per persones adultes, per majors de 65 anys i per joves d’entre 13 i 18 anys. Les activitats seran variades, des del senderisme interpretatiu fins a la marxa nòrdica i també activitats d’orientació. 


El cicle d’activitats esportives també permet donar a conèixer els itineraris saludables que transcorren per l’entorn de l’Espluga de Francolí i que estan degudament senyalitzats gràcies a l’àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Així doncs, algunes de les activitats es desenvoluparan per aquests itineraris que envolten el terme municipal de l’Espluga. 

 

Les activitats es faran en diumenge i s'inicien aquest mes de febrer, concretament el diumenge dia 21, i s’allargaran fins el 23 de maig. Totes les activitats són gratuïtes. Els objectius de dur a terme aquestes activitats són fomentar l’esport, que en aquests moments és més essencial que mai, els hàbits saludables i descobrir els voltants del municipi. 

 

Les activitats estan distribuïdes de la següent manera:·       El diumenge 21 de febrer i 18 d’abril l’activitat serà per famílies amb infants menors de 13 anys. L’activitat constarà d’orientació i coneixença dels itineraris saludables de l’entorn del municipi.·       El 28 de febrer i 28 de març l’activitat anirà dirigida per persones adultes d’edats compreses entre 19 i 64 anys. L’activitat dirigida constarà de marxa nòrdica i senderisme interpretatiu. ·       Els dies 21 de març i 16 de  maig serà per les persones majors de 65 anys. Es farà marxa nòrdica i senderisme pels itineraris saludables. ·       Finalment diumenge 25 d’abril i 23 de maig les activitats seran per joves entre 13 i 18 anys. Es faran activitats d’orientació amb GPS i d’esport de natura.


Les inscripcions es faran directament a Drac Actiu, a través del telèfon 660 750 531 o de l'adreça de correu info@dracactiu.com. Es respectarà sempre la normativa vigent que marqui el PROCICAT, seguint les limitacions dels aforaments a cada activitat*. A través de les xarxes socials de Drac Actiu es dirà una setmana abans de cada activitat el número de persones que es poden inscriure.

*En el cas que les mesures de confinament s’endurissin es mirarà de posposar les activitats.