Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies L’Ajuntament de l...
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

L’Ajuntament de l’Espluga i el Punt d’Informació Juvenil organitzen un concurs de mones


S’hi pot participar des del 23 de març fins al 5 d’abril

 


L’Espluga de Francolí organitza per primera vegada un concurs per escollir la millor mona de Pasqua. Enguany aquesta celebració i tota la tradició que l’envolta es veurà novament alterada a causa de les restriccions provocades per la crisis sanitària de la Covid-19. Per aquest motiu, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el Punt d’Informació Juvenil impulsen aquesta acció, per a celebrar i fer més visible aquesta tradició.

 

Així doncs, es proposa el primer concurs de mones que comença dilluns 23 de març i finalitza el 5 d’abril de 2021. Per participar només cal fer la millor mona de Pasqua de l'Espluga de Francolí, fer-li una foto i enviar-la amb el nom de l'autor o autora al 606 303 917. Opcionalment, es pot penjar la foto a Instagram amb el coixinet #lamillormonaesplugina2021 i etiquetar el @pij_francoli.

 

El premi a la millor mona de l'Espluga de Francolí serà una cistella de productes dolços. A més, des del PIJ Francolí es farà un muntatge amb totes les fotos rebudes i es publicarà a les xarxes socials.   

 

Aquesta proposta ha estat organitzada per la regidoria de Ciutadania, Esports i Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb el Punt d’Informació Juvenil Francolí i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.