Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Dilluns 19 de juliol...
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

Dilluns 19 de juliol comença el Faistiu 2021 amb una vintena d'activitats per a les joves de l'Espluga de FrancolíEl Faistiu 2021 se celebrarà del dilluns dia 19 de juliol al diumenge dia 25.

Aquest any, com ja es va iniciar l'any passat, el Faistiu agafar un caire més juvenil i la majoria d'activitats van dirigides a joves d'entre 12 i 30 anys.

Aquesta edició bé carregada de moltes novetats de lleure i educatives.

Dilluns dia 19 hi ha una de les principals novetats que serà una gran cursa d'obstacles amb inflables d'aigua on hi podran participar els menors de dotze anys a primera hora sense competir i, a partir de les 7 de la tarda, els majors de dotze anys podran fer-ho amb una modalitat més competitiva.

Com a novetat d'aquest any també volem destacar la xerrada que hi haurà dimarts dia 20 de juliol a les 7 de la tarda al Casalet amb l'ONG de vigilància i salvament marítim OPEN ARMS.

Una altra de les novetats destacades és un escape room que es farà pels carrers del nucli antic de l'Espluga de Francolí. Aquest està pensat perquè puguin participar moltes persones, ja que hi haurà disponibles moltes hores per resoldre l'escape room. Els grups podran ser d'un mínim de dues persones i un màxim de sis i s'hauran d'inscriure prèviament per poder-hi participar, és un acte gratuït.

Conservem actes i jocs que ja són tradicionals dins la setmana de la joventut, com: el cinema a la fresca, la caminada nocturna, el concurs de paelles o el joc de la pastanaga assassina.

Aquest any el tast de vins es trasllada dins el celler VidBertus, els vins estaran maridats amb les tapes del restaurant Forevents. Aquest tast tindrà un preu de 8 € i les places són limitades.

Dijous dia 22 el bingo jove es trasllada, en aquesta edició, a la bar Esquitx de la piscina, on dissabte a les 8 de la tarda també s’hi farà el tast de cerveses de la Segarreta acompanyades amb tapes del mateix bar.

Les Nits als Francolins, s'hi farà el cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula "El Rey León, la película", divendres a la nit hi haurà el concert del grup "La Clandestina" i dissabte el concert del grup de versions juvenil "Cable Obssession".

Totes les activitats del Faistiu21 estan subjectes a canvis, en funció de les restriccions que surtin aquesta setmana del Procicat.