Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies L’Ajuntament i la ...


SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

L’Ajuntament i la UBE presenten l’eBando comercial, una nova eina de comunicació i difusió comercialA iniciativa de la regidoria de comerç de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i de la Unió de Botiguers i Empreses de l'Espluga es presenta aquesta eina amb l’objectiu de millorar la comunicació i difusió d’ofertes, promocions comercials i informació d'interès comercial del municipi. 

 L’Espluga FM Ràdio, també serà l’altaveu d’aquest canal, amb el “Butlletí Comercial a l’EFMR”, un butlletí diari amb les ofertes, promocions i informació comercial. 

L'eBando comercial de l'Espluga de Francolí es presenta com una eina de comunicació i difusió comercial per a tots els comerços i empreses del municipi. Aquest serà un recurs digital en format de canal de difusió comercial adreçat a la ciutadania de l'Espluga de Francolí i la comarca. 

Així doncs, aquest nou canal de comunicació vol connectar amb el públic local i comarcal, que en molts casos ja empra l'eBando com a eina per rebre comunicacions oficials dels ens municipals. 

L'Espluga de Francolí suma un nou canal, destinat específicament a fer difusió comercial i que també permetrà deixar de fer aquest tipus de comunicació pel canal oficial i la veu pública de l'Ajuntament de l'Espluga, centralitzant tota l'activitat comercial en un nou canal. 

Aquest nou canal serà gestionat per la Unió de Botiguers i Empreses de l'Espluga, l'entitat representativa del comerç local del municipi, i que compta amb el suport i acompanyament de la regidoria de comerç i la regidoria de promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí. 

L'Espluga FM Ràdio, l'emissora municipal de l'Espluga de Francolí, se suma en aquesta triple aliança de suport al comerç local fent d'altaveu d'aquest canal d'eBando, amb el "Butlletí Comercial a l'EFMR". Així doncs, l'emissora local oferirà un butlletí diari, en dues franges horàries, al matí i al vespre, amb les ofertes, promocions i informació comercial.

Per a rebre les comunicacions de l'eBando comercial, cal disposar de l'aplicació de mòbil "eBando", una app de descàrrega gratuïta per a iOS i Android. Per a seguir tota l'activitat i comunicació d'aquest canal, cal buscar al cercador de l'app el canal: "eBando Comercial de l'Espluga" i clicar el botó de "seguir", amb aquesta acció ja apareixerà a la safata de canals. 

Els comerços i empreses podran fer ús d'aquesta eina a través d'un formulari on s'hi registraran les peticions, a través de l'enllaç a la web de la UBE https://esplugacomercial.cat/ebando/. Aquest servei que gestiona l'entitat compta amb unes condicions de publicació i d'ús i un preu associat. Empreses i comerços a més disposaran de tres publicacions gratuïtes durant l'any. 

Una nova proposta que vol esdevenir una eina de difusió i dinamització comercial. Impulsada conjuntament per la Unió de Botiguers i les regidories de comerç i promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.