Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies El comerç i les emp...


SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL
AMB EL SUPORT DE: 

[Tornar]

El comerç i les empreses de l’Espluga rebran assessorament personalitzat per a millorar els espais comercials

Durant els mesos de novembre i desembre el comerç i les empreses del municipi podran participar en un programa d’acompanyament per augmentar la competitivitat, oferir eines per a l’actualització dels espais comercials i recursos per la creativitat i la sostenibilitat.

Aquesta és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, des de la regidoria de comerç, s’avança que-aquesta proposta formativa diferenciada pel que fa al format, ofereix a comerços i empreses un assessorament personalitzat i a mida. En un format de seguiment presencial a peu d’establiment l’empresariat rebrà un acompanyament actiu per actualitzar els espais comercials, oferint-los recursos per la creativitat i la sostenibilitat. Una proposta que dóna continuïtat a les formacions realitzades durant la  primavera d’aquest 2021, que van tenir molt bona acollida i que reforça la implementació del pla d’impuls del comerç local. Aquesta iniciativa rep el suport i cofinançament de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga de Francolí i la Cambra de Comerç de Reus.

Aquest programa tindrà lloc els dies 22, 23 i 25 de novembre i els dies 9, 13, 14, 15 i 16 de desembre de 2021, a càrrec de l’especialista en formació i assessorament i professional de la venda al detall Meritxell Perpinyà.

Les inscripcions es podran fer a través del correu empreses@cambrareus.org o al telèfon 661 317564 a l’atenció de Gemma Vallverdú. Tindran prioritat les empreses que ja hagin participat en les darreres formacions. Aquesta proposta compta amb places limitades en l’edició 2021. Aquesta iniciativa rep el suport econòmic del Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya del Departament d’Empresa i Treball i de Concactiva.